Ontdekken Camperplaats ’t Eiland is de ideale uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken!

OntdekkenCamperplaats ’t Eiland is de ideale uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken!

Omgeving

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen en kom tot rust aan het water bij Camperplaats ’t Eiland in Sas van Gent. De ligging van Camperplaats ’t Eiland in Sas van Gent is ideaal; op fietsafstand van Terneuzen maar ook vlakbij de grens van België waardoor je zo in Zelzate bent. Ook Gent, Sluis, Hulst, Breskens en Cadzand zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. Kortom de perfecte uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken!

Omgeving

Vlakbij

Om te genieten kun je de camper gewoon laten staan. Een dagje naar het zwembad of een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland? Alles is hier mogelijk. Ook zijn er verschillende wandel en fietsroutes om te volgen. Je hebt een overvloed aan voorzieningen op loopafstand van Camperplaats ’t Eiland!

Recreatie

Zeeuws-Vlaanderen kent vele mooie fiets- en wandelroutes. Wandel bijvoorbeeld door een van de prachtige natuurgebieden zoals de Verdronken Zwarte Polder, het Zwin of het Verdronken Land van Saefthinge. Ook vind je hier de schitterende stranden van Cadzand, Breskens en Groede. Ga je graag een gezellig dagje shoppen? Hiervoor kun je naar de sfeervolle oude vestigingsstad Sluis of de fantastische winkelstad Gent in België. Liever een sportieve activiteit? Ga dan skiën in Terneuzen, golfen of zweefvliegen in Axel of kitesurfen in Cadzand. Het kan hier allemaal!

Musea

Er zijn een aantal interessante musea in de omgeving van Camperplaats ’t Eiland. Een museum dat leuk is voor alle generaties maar zeker een aanrader is om met kinderen te bezoeken, is het Industrieel Museum Zeeland in Sas van Gent. In het Warenhuis in Axel kun je kennismaken met het dagelijks leven tussen 1850 en 1950. Om alles te weten te komen over de Slag om de Schelde ga je naar het Oorlogsmuseum in Axel en in het schoolmuseum in Terneuzen kun je een klas bezoeken van een eeuw geleden. Een andere bijzondere bezienswaardigheid is het Portaal van Vlaanderen bij het indrukwekkende sluizencomplex in Terneuzen.